SBS'de Özel Gazi başarısı

SBS

Özel Gazi İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Al, SBS Kırıkkale'de ilk onda 3 öğrencilerinin bulunduğunu ve büyük bir başarıya imza attıklarını söyledi. Diğer öğrencilerin de Fen, Anadolu Liselerine gitmeye hak kazandığını belirten Al, okullarının bu konuda b

ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPTIK

Özel Gazi İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Al,  SBS sınavında okullarının önemli başarılar yakaladığını söyledi. Öğrencilerinden Aleyna Çakmaklı’nın, Kırıkkale birincisi olduğunu belirten Al, Zeynep Yeğinkoç’un beşinci, Orkun Türkşanlı’nın ise 7. Olduğunu bildirdi. Farklı eğitim anlayışlarının yanı sıra, çağın gerektirdiği teknolojinin okullarında kullanıldığını belirten Al, öğretmenler, veliler ve öğrenciler arasında önemli bir bağlantı kurarak başarılı olduklarını ifade etti. SBS’nin son kez yapıldığını hatırlatan Al, başarılı olan öğrencileri tebrik ederek onlara hediye verdi.

 

İLK ONDA 3 ÖĞRENCİMİZ VAR

Özel Gazi İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Al, yaptığı açıklamasının devamında, “İlköğretimi bitiren öğrencilerimize uygulanan Ortaöğretime geçiş sınavı diğer adıyla SBS (Seviye Belirleme Sınavı), Bakanlığımızın açıklaması doğrultusunda 2013 yılında son kez yapıldı. Öğrencilerimizden Aleyna Çakmaklı 494,381 puanla Kırıkkale 1.si olmuştur. Yine öğrencilerimizden Zeynep YEğinkoç 490.518 puanla Kırıkkale 5.si, Orkun Türkşanlı 488.574 puanla Kırıkkale 7.si olarak ilk 10’da 3 öğrenci ile büyük başarı göstermişlerdir. Diğer öğrencilerimizde Fen Lisesi, Anadolu Öğretmen Lisesi ve Anadolu Lisesine girecek puanları almışlardır. Öğrencilerimizin başarısını tebrik ediyor, gelecek yıllarda da başarılarının devam etmesini diliyoruz”

 

ALIŞILDIK BAŞARI

“2013 yılı SBS’ye her yıl olduğu gibi bu yılda öğrencilerimiz ciddi bir hazırlık dönemi geçirdiler. Okulumuzda normal ders programı dışında Türkçe, Matematik, Fen ve Teknoloji, Sosyal Bilgiler ve İngilizce derslerinde haftalık ders saati dışında yıl boyunca 2 saat Türkçe, 2saat Matematik, 2 saat Fen ve Teknoloji, 2 saat Sosyal Bilgiler ve 4 saat İngilizce olmak üzere ders yapılmaktadır. Ayrıca öğrenciler, kendilerinde eksik hissettikleri konularda bire bir etüt alarak konu eksiklerini tamamlamaktadırlar. Sınava hazırlık amacıyla her ay deneme sınavı yapılmaktadır. Rehberlik servisi öğrencilerin aylık soru çözümlerini velilerle birlikte takip etmektedirler. Yoğun bir tempo ile sınava hazırlanan öğrencilerimiz 2013 SBS’de başarı göstermişlerdir.” dedi. 



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti